Про це вона розповіла на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Безумовно, що ми виходимо з того, що Верховний головнокомандувач, Генеральний штаб знають подробиці, знають те, що вони запланували і те, що вони мають робити. Але з іншого боку, очевидно, що весь народ в очікуванні того, що буде надана відповідна підтримка, і військові підуть звільняти нашу землю», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, не говорити взагалі про контрнаступ неможливо, бо це прямо впливає на дух народу, це впливає на суспільну думку й суспільні настрої. Як повідомила Марина Ставнійчук, обговорювати контрнаступ важливо, бо це підтримує моральних дух народу, але при цьому не можна говорити нічого зайвого, що могло б допомогти ворогу.

«У тому, що сьогодні обговорюють можливі напрямки наступу, що обговорюють ті сили, якими сьогодні володіє ЗСУ, той обсяг допомоги, який наданий нашими партнерами, я не бачу нічого страшного. Але при цьому наше головне завдання – не говорити нічого зайвого», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко пояснив, чому окупанти обстрілюють Україну вночі: «Психологічний ефект».

Популярні новини зараз

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов повідомив, що окупанти формують новий «ударний кулак» під Вугледаром: готують атаку в бік Курахового.