Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Передусім експерт зазначає, що ця історія почалася не 10 травня, а давним давно. Як він нагадує, ще у 2012 році скасували візовий режим між Грузією і росією в односторонньому порядку із підписом Саакашвілі, тобто росіяни отримали можливість без перепон їздити у Грузію. За словами експерта, тоді Саакашвілі вважав, що росіяни почнуть більше приїжджати і розвиватимуть грузинські курорти.

«Я не розумію, де можна було побачити «хороших рускіх», їх немає, я вважаю, що «хороший рускій» - мертвий. Чому так Саакашвілі вирішив, я не можу відповісти. Я вважаю, що дуже прикро, що ухвалили таке рішення. Коли вбивають твоїх людей, ти не можеш дозволити собі із цією країною торгувати, спілкуватися, щось вирішувати із нею. Тому я вважаю, що це було помилкою», - стверджує Георгій Біркадзе.

А сьогодні, констатує він, ми бачимо, як «кремльовська мрія», а саме так насправді має називатися партія, що сьогодні править у Грузії, продовжує політику зближення із рф. На думку експерта, ця партія на 100% проросійська, сьогодні вона заробляє мільйони чи мільярди, а відтак і рішення з безвізом для росіян зрозуміле.

Як повідомляв Знай.ua, Безгін розповів, хто зробив Україну суб’єктом на міжнародній арені, який формує полюси.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, перед яким вибором 11-ий пакет санкцій поставить Китай.