Про це вона розповіла на каналі «Студія Руслана Бізяєва».

«Загалом світ повинен звикати до того, що він має бути гармонійним, збалансованим. І українській владі треба чітко розуміти, що нам дуже швидко треба опановувати світову і європейську політику. Ми не можемо допустити, щоби багато років у багатьох державах, як це було при Порошенку, у європейських державах не було послів, у ключових і важливих державах», - зазначає Марина Ставнійчук.

Зараз же із Зеленським, констатує вона, є прогрес, зокрема, це видно по голосуванню за резолюцію ООН, де росія визнається агресором. У цьому плані для нас, зауважує юристка, важлива саме Азія, Китай, який буде відігравати важливу роль в українському питанні, зокрема, вже була пропозиція мирного плану.

Як пояснює гостя програми, цього ігнорувати не можна, оскільки допомога вичерпується. Вона повідомляє, що із 48 мільярдів, які виділили на фінансування України у цьому році, у бюджеті США за різними оцінками залишилося 4-6 мільярдів, а нещодавно оголосили про нову допомогу. З іншого боку, зауважує юристка, ключові європейські лідери, як і Байден, заявляли, що готові допомагати Україні стільки, скільки потрібно.

«З іншого боку, нам треба чітко розуміти й інше: у кожної із цих держав є своя внутрішня ситуація, є свої народи, далеко не всі готові до безкінечності спостерігати за розвитком збройної агресії проти нашої держави», - пояснює Марина Ставнійчук.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буданов пояснив, що над тим, аби білорусь не вступала у війну і удари з її території припинилися, працювали всі спецслужби.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто вигідніший Україні – Ердоган чи Киличдароглу.