Про це він розповів на своєму каналі.

«Кожна людина діє з особистого інтересу. Але особистий інтерес завжди збігається із суспільним інтересом. І держава – це машина для вирішення цих протиріч між особистим інтересом кожного члена суспільства та суспільним інтересом», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, громадський інтерес – це безпека, справедливість та свобода. Як зазначив Павло Себастьянович, це те, що потрібно кожній людині. Кожен громадянин у державі хоче бути у безпеці, хоче, щоб не було вуличної злочинності, щоб не було воєн.

«Людина хоче, щоб була свобода для її самореалізації, щоб вона могла займатися тим, чим вона хоче займатися, для чого вона народжена. І справедливість – це саме те, що захищає свободу людини. Тобто свобода – це простір реалізації можливостей», - заявив Павло Себастьянович.

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів про систему кримінальної юстиції України: «Зміни не відбуваються».

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, від чого залежить майбутнє України: «Ми з цієї ями маємо вибратися самостійно».