Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«У них дуже багато грошей і вони зробили не як росія, яка тупо викачувала свою нафту і продавала, вони дійсно вклали дуже багато грошей, багато їхніх грошей у всьому світі. Вони вклали гроші у технології, чого не зробила росія, яка вважала, що зробить «Кинджал» і цим «Кинджалом» когось зарубить, але ми бачимо, що «Кинджал» не працює», - розповідає Георгій Біркадзе.

На його думку, арабські держави справді дуже сильні у світі, але, якби США попросили їх, вони могли би дійсно сильно підтримати Україну і допомогти нам задушити росію. Зокрема, міркує експерт, якби ціна нафти хоч впала би до 30 доларів, то росія би опинилася зараз ніде.

«Я відчуваю, що десь там прослідковуються домовленості з росією. Звісно, їм це теж не вигідно (ред. –низька ціна нафти), їм вигідно, щоб ціна трималася, тому що їхня нафта відрізняється за рівнем від «Уралнафти», тому що «Уралнафту» росіяни можуть тільки пити, а там (ред. – в арабських країнах) добувають найкращу нафту», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, переконаний він, якісь домовленості все ж таки існують. Також експерт вважає, що росію давно вже потрібно було викинути з ОПЕК, а також заморозити «Росатом», який заробляє мільярди доларів.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хромець розповів про перший і другий крок введення нової системи освіти.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи вийде рф із зернової угоди, якщо Ердоган програє на виборах.