Про це він розповів на своєму каналі.

«Згадайте, як колись, кілька місяців тому так само вся історія крутилася навколо танків. То одна, то інша країна заявляла, що то дамо танки, то не дамо, виставляла якісь умови», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, Великобританія першою наважилася надати Україні танки, після чого всі країни приєдналися і дали танки. Як зазначив Михайло Шейтельман, схожа історія зараз відбувається із літаками F-16. Спочатку всі відмовлялися надавати їх, а тепер уже починає з'являтися коаліція.

«Вже Нідерланди та Велика Британія оголосили, що вони стають лідерами коаліції літаків. А потім Бельгія оголосила, що готова навчати наших пілотів, а потім Великобританія оголосила, що готова навчати. Згодом Франція оголосила, що готова приєднатися до коаліції», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак пояснив, чому цього року саміт G7 став історично важливим для України: «Америка оголосила про…».

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла про результати зустрічі Зеленського та Байдена під час саміту G7: «Говорили про нову порцію допомоги».