Про це вона розповіла на каналі «PeopleLife».

Ми на порозі червня, на порозі літа. Як твої карти бачать, як відчуваєш ти, що буде важливим у перший місяць літа, про що будуть головні новини, що буде у фокусі найбільше у червні цього року?

Прямо червона лінія така цікава. Це рух. Дуже багато руху, дуже багато переміщень, поїздок, вибору шляхів, а на фіналі з усіма цими шляхами маємо ще й Туз мечів, який говорить про те, що ми б'ємося. Весь сигніфікатор місяця весь у русі та загострених певних діях. Тобто розуміємо, що таке веселе, веселе, веселе, насичене.

Місяць пов'язаний із грошима, бо Вісімка пентаклів одразу, тобто одразу гроші, гроші, регулярно гроші, фінансове питання. Якесь ресурсне питання, це більше по озброєнню, по аркану Сили.

Місяць якогось активного соціального вияву. Скоріш за все якісь заяви і це стосується не лише внутрішньої політики, а й якихось гучних зовнішніх заяв, прийняття якихось зовнішніх рішень, типу Рамштайн, поїздки. Соціалка, соціалки багато, по десятому колу до нас хтось приїжджає, ми до когось їдемо, з кимось домовляємося про щось. Один соціальний рух.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Показати ще

Найцікавіше, що місяць проходить по Верховній жриці, таємні мудрі знання якої приховані. Тобто щось хитре, цікаве, що знаходиться за сімома замками, за десятьма дверима.

І місяць цілком насичений, дуже, і з військової точки зору теж насичений. У деяких моментах нам здаватиметься, що ми ловимо дежавю у бойових діях, у хорошому сенсі дежавю.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, навіщо насправді кремлю потрібен був пригожин і «вагнер».

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи будуть повстання в росії і білорусі.