Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Наші військові кажуть, що це дуже довга робота, що контрнаступ нашої армії – це послідовність певних дій на різних ділянках фронту. Так що будемо просто за цим спостерігати. Але теж цікавий момент, водночас Залужний постить цю цитату, що час повертати своє, і Зеленський каже, що накази вже дані. Таке враження, що всі перешкоди зняті і тільки за Збройними силами України рішення: так, ні, коли, скільки?

Дійсно це радше схоже на те, що підготовка триває, вона дійсно триває, але вже є розуміння процесів. Тобто підхід до цих процесів, які повинні розпочатися, вже відбувається. За Колісницею я можу сказати, що техніка, яка повинна працювати, аби звільнити територію України, вже доставляється на свої місця. Чи вона доставляється, чи то воїнів перевозять.

Тобто вже є активність, динаміка, процеси, вони відбуваються, але вони приховані і нам не потрібно туди сувати свого носа, аби не було втрат. Усі керівники країни йдуть до однієї мети, яка називається перемогою над росією, перемогою у війні. Вони всі прямують до однієї мети. Сьогодні дійсно вони синхронно будуть відбивати одну й ту саму інформацію, вони будуть намагатися якось нас підтримувати, тому що ми вже всі втомилася від цієї війни.

І це очікування все одно дає сили, дає надію, відчуття, що ми віримо, нас захистять, врятують і наша армія найсильніша. От із цим відчуттям нам потрібно дочекатися фінальних процесів, коли росія підпише капітуляцію, чи згорить, чи щось із нею станеться. До цього нам потрібно йти в цьому смачному очікуванні. Не зневірюватися.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Зараз як в останній путь. Карта Смерті – це не просто карта трансформації, вона нагадує про два найбільш здорові і болісні процеси життя: народження і смерть. За смертю завжди буде народження, після народження завжди буде смерть. Це боляче, це довго. Народження – це певні процеси, які повинні відбутися. Зараз відбувається народження країни. Народження не буває безболісним. Тобто зараз відбуваються процеси підготовки нашої спільноти, нашої країни народження у новому статусі, новій ідентичності.

Тому це буде боляче, напружено, але, мені здається все ж таки правильні дії повинні призвести до того, аби зберегти якомога більше життів і наших воїнів, і людей, які залишаються зараз на територіях, непідконтрольних Україні. Тому, можливо, так довго все і триває. Тому інформаційна війна не менш людоїдська, чим і саме фізична.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, що сьогодні Україні передусім потрібно розуміти, яким буде наше майбутнє, яка стратегія, куди ми йдемо.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха розповіла, що зараз із лукашенком.