Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«У професійному спорті ти можеш дозволити собі відбитися, вийшовши на ринг один раз. Більше ти не вийдеш на ринг, якщо вийшов просто відбитися, а не вести бій для того, щоб перемогти. Хто собі ставить задачу відбитися? Той, хто позиціонує себе як жертву», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, це стосується і війни. Якщо якась країна демонструє слабкість і позиціонує себе як жертву, то вона не буде здатна вести повноцінний бій і перемагати супротивника. Як зазначив Анатолій Якименко, країна, яка не готова вести повноцінний бій, ставить просту задачу – тимчасово відбитися.

«Чи можна довго перебувати в статусі жертви? Звичайно ж, не можна. Якщо країна залишається в статусі жертви, її вб’ють», - заявив Анатолій Якименко.

Як писав раніше Знай.ua, економічний експерт розповів, із ким сьогодні Україні треба будувати відносини і вести торгівлю.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що потрібна сіра зона на території рф: військовий Святослав Дубина пояснив, чому прикордонні області в постійній небезпеці.