Про це він розповів на каналі «PeopleLife».

Який прогноз для України (можливо ви робили натальну карту) з червня по вересень 2023 року? З чим ми входимо в осінь, як пройде літо для України?

Сонце буде розташоване в нашому 7-му будинку до 1 липня, а Марс 1 липня перейде у знак Лева до 9-го будинку гороскопу України. Трикутник вогню буде дуже сильним. А трикутник вогню – це для України завжди перемоги, а для росії завжди програші та втрати. Тому на початку липня дії почнуть виходити демонстративно.

А в найближчі півтора місяці, місяць, ще залежить від руху інших планет, переважно перебіг військових дій як з нашого боку, так і з протилежного, буде подібний до того, що зараз відбувається в бєлгородській області: нічого не зрозуміло, але зрозуміло, що щось відбувається. Тобто раптом БНР почали звільняти якісь росіяни з танками, щось там відбувається, але що відбувається, незрозуміло ні росіянам, ні українцям.

Це типова позиція Марса у падінні у восьмому будинку. Марс у падінні ніби в ямці, він або не діє, не відповідає, або відповідає дуже сильно і дуже помітно, або воліє взагалі не відповідати, або раптом дуже різкі рухи. Щоб з ямки вистрибнути, треба багато енергії, і на цей момент вона дуже помітна. Тому до 1 червня будуть такі раптові прориви, диверсійні операції. Поки що, я думаю, не буде сильно відкритих активних дій.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

З липня 9-ий будинок України почне активно працювати. Спочатку там Марс буде, це будинок Удачі, у знаку Лева – це безперечно перемоги, військова перевага. Все буде гаразд із початком липня, а поки що буде дуже багато чуток, багато операцій, але незрозуміло, хто їх проводить і навіщо.

А потім Сонце приєднається до Марса, десь із середини серпня, Марс уже вийде, але його змінить Сонце, яке керує знаком Лева, і все буде ще краще. Кінець серпня, перша половина вересня – це завжди час великих втрат для росії, оскільки завжди щороку там проходить Сонце. І все більші втрати чи великі кризи росії були саме на початку вересня. Це нещасливий місяць для Росії та навпаки дуже щасливий для гороскопу України.

Приблизно в середині осені Марс перестане випереджати всі планети, його почнуть наздоганяти Венера, потім Сонце, Меркурій. Марс домінував, архетип війни був над рештою архетипів з початку цього року. А до кінця осені він перестане обганяти решту планет і це означає, що інші архетипи почнуть виходити вперед і домінувати в загальних процесах на землі, серед людей. Це такі архетипи, як договори – Меркурій, Сонце – це взаємодія правителів, спілки. Ситуація буде схильна до завершення активних бойових дій.

Як повідомляв Знай.ua, Стогнушенко повідомила, що зараз на фронті є активність, динаміка, процеси, вони відбуваються, але вони приховані.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи можуть еліти вплинути на кремль після атаки москви.