Про це він розповів на своєму каналі.

«Лукашенко чим далі, тим більше перетворюється на ірраціональну величину. Він ще ніби є, він ще ніби розповідає, що він живий і здоровий, але його стає все менше і менше. Нема з ким домовлятися, з ірраціональними величинами не домовляються», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, все, на що Лукашенко здатний, - це лавірувати між путіним, який остаточно збожеволів, і Китаєм, який будує нову геополітичну стратегію. Але, як зазначив Олександр Кочетков, Лукашенко нічого не може протиставити якимось об'єктивним речам, наприклад, армії чи претензіям України.

«Якщо він сподівається домовитися з Україною, розвести руки, мовляв, він же старався, вони ж не напали, то ніхто нічого не забуде. Він перейшов ту межу, яку не мають права переходити такі політики», – заявив Олександр Кочетков.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, навіщо росія зараз намагається застосувати у війні доктрину Дуе: «Наземних операцій не буде».

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Ростислав Балабан розповів про ефективні методи психологічного тиску на росіян: «Якщо буде вбивство, всім буде байдуже».