Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«У мене спорядження не завжди із собою, але у мене завжди із собою є турнікет. Я усім раджу мати із собою турнікет, бо це мілітарікультура. У всіх військових чи причетних до військової справи, у кого не запитаю, завжди є із собою турнікет десь у кишені чи у сумці», - зазначає «Еней».

Тому, стверджує боєць, він впевнений, що зможе допомогти людині у ситуації, що загрожує її життю. А взагалі, розповідає гість програми, турнікет – це особиста річ, він повинен слугувати тільки для вас, якщо ви будете поранені, але, якщо немає загрози власному життю, то він допоможе іншому.

Також військовий розповів, що ділиться своїм практичним досвідом у школі, він проводив заняття у 8-11 класах. За словами бійця, він був щиро здивований, тому що розраховував на кількох учнів, а насправді охочих було надзвичайно багато.

«Я приносив всього 4 турнікети, там був аншлаг. Мені давали один урок, але треба було ще більше часу для того. Тому я пару разів так приходив, розповідав, і всі були у захваті від цього, фотографувалися, ставили питання, тобто у нас був діалог, я не просто монотонно розповідав, а реальний діалог», - розповідає «Еней».

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Цвах» розповіла, що її, 23-літню дівчину, привело у батальйон «Братство».

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як вирішити усі територіальні конфлікти, які розв’язала росія.