Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Понти, лякають, що більше летить, то страшніше. У них же завдання не так зруйнувати і завдати шкоди військовій силі України, як залякати, затероризувати мирне населення в надії, що це якимось чином змусить Україну до переговорів на кремлівських умовах. Тому чим більше, тим страшніше», - пояснює Олександр Кочетков.

З іншого боку, продовжує політолог, багато літаків – це гарантія підстрахування. За його словами, там не так літаки зношені, як саме система кріплення ракет і їх запусків, пускові установки літаків серйозно зношуються.

«Вони мають певний термін служби, тобто певну кількість пусків. Звичайно, їх не ремонтували, всі ці бомбардувальники не використовувалися, тому стан не найкращий, тому підстраховуються», - зазначає Олександр Кочетков.

Проте, констатує гість програми, не йдеться про те, що у росії обламуються всі стратегічні бомбардувальники і ракетних ударів більше не буде. Як він нагадує, є ще флот у Чорному та Каспійському морях, літаків багато, їх завжди можна відремонтувати, тому заспокоювати себе вкотре не потрібно.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Корчинський розповів про відповідальність за загиблих молодих бійців, які ще навіть не встигли створити сім'ї.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому росіяни підірвали Каховську ГЕС.