Про це він розповів у своєму блозі.

«Що вони можуть заробити на постачанні зброї? Декілька мільярдів доларів, десятки, але ж на кону стоять сотні мільярдів доларів», - підкреслює Максим Ялі.

Тому експерт переконаний, що принаймні поки що Пекін не піде на продаж росії зброї. А той факт, що у кадирівців китайська бронетехніка, міркує він, ймовірно, є таким сигналом, що у разі повної поразки рф на полі бою, Китай прийде на допомогу. Тим не менш, констатує експерт, це не більше, аніж погрози і сигнали можливих варіантів, які потрібно враховувати.

«Все ж таки Пекін не зацікавлений в повній поразці росії, ми це бачимо і з так званого китайського мирного плану, який представили на початку цього року, де немає вимоги вивести усі російські війська з окупованих територій України. Тому ось десь так це слід і сприймати», - підсумовує Максим Ялі.

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як пояснив, що на війні солдатам доводиться порушувати глибинний комплекс, вбиваючи іншу людину.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, чим закінчиться історія з «РДК» і легіоном «Свобода Росії» на бєлгородщині.