Про це він розповів на своєму каналі.

«Треба задуматися про те, до чого може призвести відсутність взаємодії і зворотного зв’язку від влади. Якщо не буде налагоджений зв’язок суспільства й влади, то всі, хто сьогодні у владі й причетний до розкрадання державних коштів, до блокування роботи суспільства на перемогу, зазнають краху», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, суспільство реагує на будь-які злочини людей, які при владі, і народ не залишить нікого не покараним. Як зазначив Святослав Дубина, це сигнал для тих держслужбовців, які причетні до корупційних злочинів, які заважають Україні здобути якнайшвидше перемогу.

«Тому проблема, насамперед, у тому, що досі не налагоджений діалог суспільства й влади. І це призводить до того, що суспільство починає виплескувати своє обурення», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак пояснив, як позбутися олігархії у державі: «У світі давно є алгоритм боротьби».

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим безпека відрізняється від оборони: «Здатність чинити опір».