Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Перша стадія, яку ми зараз бачимо, полягає в тому, що українські війська проламують лінію оборони противника, просуваються вглиб, закріплюються на позиціях, створюють плацдарми для руху техніки та важкого озброєння, і надалі це все розширюється вглиб. Тобто йде розширення лінії фронту та контрнаступу відповідно. Це десь кінець червня, липень», – розповідає Олександр Мусієнко.

Надалі, продовжує експерт, залучатимуться та використовуватимуться великі сили резервів, тобто це і танки, і броня, яка намагатиметься йти далі, українські війська розширюють плацдарм. Це все, звичайно, додає він, відбуватиметься з боями, можливо, з початку липня, можливо, з середини липня.

«І десь на середину осені ми зможемо вийти до азовського узбережжя і на адмінкордони з окупованим Кримом. Ось те, що бачу. Плюс на середину, на кінець осені вдасться покращити тактичне становище наших військ і на Сході, Донецькій та Луганській областях. Я думаю, що це означає звільнити Бахмут, звільнити і розчистити цей виступ у районі Соледара, просунутися в районі Кремінної на Сватівському напрямку, у районі Мар'їнки, до позицій станом на 23 лютого 2022 року», - припускає Олександр Мусієнко.

Як повідомляв Знай.ua, Яневський пояснив, що насправді світ будується на масонських принципах, але єдиного світового уряду немає.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чим закінчиться історія з пригожиним і вагнерівцями.