Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як попереджає експерт, попри місію МАГАТЕ, росіяни все одно можуть підірвати ЗАЕС, цей ризик дійсно існує. На його думку, після катастрофи на Каховській ГЕС у Херсонській області насправді мала включитися ООН, мали би відбутися зміни у Раді безпеки, повинні були відбутися певні заходи, які би унеможливили ще один теракт з боку росіян.

«Потрібно, щоби пан Гроссі не розповідав нам, що там буде гарячий стан, холодний стан реакторів. Нам це не потрібно. Пане Гроссі, зробіть усе, щоб росіяни звідси пішли геть. Це все, що нам потрібно. І ця станція буде працювати далі 330 років ще, і нічого там не буде, все буде гаразд. Будь ласка, зробіть усе, щоб ці терористи не були на цій станції», - пояснює Георгій Біркадзе.

До того ж, запитує експерт, чому МАГАТЕ нічого не зробило після підриву Каховської ГЕС чи до цього, хіба про це не знали і хіба президент Зеленський не попереджав? Як він зазначає, люди чомусь вважають, що все це відбувається тільки у нас тут, а не у них.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чому не можна дозволити росії відновити роботу аміакопроводу «Тольятті – Одеса».

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Якименко розповів про інтегральну волю народу і її значення в державі.