Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Все, що одна людина зробила, інша може зламати. Тому, як би він (ред. – Кримський міст) не був захищений, можна знайти ключі підходу, проходу, особливо кількістю можна задавити і врешті-решт знищити Кримський міст, пошкодити його, щоб по ньому не змогли йти як мінімум залізничні вантажі», – пояснює Роман Світан.

За його словами, дуже важливо саме залізничну гілку пошкодити, оскільки основні потоки вантажів йдуть залізницею, одна верхівка, один склад вагонів – це 3 тисячі тонн снарядів або будь-якої іншої військової амуніції. Тому, констатує експерт, це першочергове завдання – удар по Кримському мосту. Проте, зазначає гість програми, це не повністю виключить логістику постачання, вони перенаправлять їх сухопутним коридором через ростов, таганрог, Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь.

«Але там теж є цікавий міст – таганрозький, приблизно такий, як і Чонгарський. У таганрозькій затоці такий самий довгий міст, по ньому можна попасти так само, якщо ухвалити рішення. Ми і зараз можемо це зробити, тими самими Storm Shadow вдарити по цьому мосту. Чим раніше, тим краще це зробити», - наголошує Роман Світан.

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів, чи вплинув підрив Каховської ГЕС на водопостачання Криму.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як зупинити росіян від теракту на ЗАЕС.