Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Все питання в тому, що все зовсім не так, як воно виглядає очима пана Сакса, бо він змішує в купу мед, танки, бджіл та вторинну органіку», - зазначає Олександр Новохатський.

На його думку, Сакс скоріш за все належить до демократичного табору, який вибудовував дуже довго демократію в Афганістані, а з таким же успіхом вони могли займатися озелененням Марса, створювати фонди озеленення Марса, вливати туди гроші, давати концерти, розповідати, які чудові марсіани і що їх треба озеленяти. Ось те саме, стверджує експерт, демократи робили в Афганістані, в Іраку і так далі.

«Штати не вийдуть з України, тому що сьогодні Україна є місцем застосування сили, проекту з реструктуризації Балто-Чорноморського макрорегіону. І в цьому Балто-Чорноморському макрорегіоні має бути країна, яка відповідає за уклад, порядок, за те, що відбувається в цьому географічному просторі», - пояснює Олександр Новохатський.

Як міркує аналітик, балтійські країни надто маленькі і не підходять на роль лідера у цій формації, білорусь теж ні до ладу ні до прикладу, кавказькі країни також не підійдуть. Тому, констатує він, залишається лише одне місце, одна країна, одна соціальна платформа, із якою працюватимуть американці, – це Україна.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів, чи забезпечено Україну якісною питною водою.

Також Знай.ua писав, що Світан розповів, як знищити логістику росіян на Півдні.