Про це вона розповіла на каналі «PolitБюро».

«путін після ситуації з пригожиним явно втратив обличчя. П'єдестал, на якому підноситься зло, звалився. Він багато в чому похитнув імідж всесвітнього зла», - наголошує Олександра Решмеділова.

На цей раз, констатує вона, кремлю пощастило, але питання в тому, скільки ще буде таких спроб і що потрібно для запуску незворотного процесу. На думку політолога, це лабораторна робота: для бажаних процесів потрібен займистий елемент, отже, згодом їх буде більше, так само як і тих, хто не задоволений політикою керівництва рф.

«Тобто контроль і всесильність, які намагався демонструвати путін, похитнулися. Але найкраща теза, яка була, це «Чекаєте на переворот – донатьте на ЗСУ». Незважаючи на те, що битва жаби та гадюки була недовгою, це такий анонс, бліц, демоверсія, питання в тому, що й українці, багато в чому завдяки широкій інформаційній кампанії, повірили, що ці процеси можливі», - пояснює Олександра Решмеділова.

Адже раніше, констатує вона, здавалося, що розворушити російську федерацію просто неможливо, адже росіяни не виходять на вулиці, не протестують, не висловлюють свою думку масово. Тим не менш, стверджує гостя програми, бунт пригожина показав, що за певного дозування детонатора можна запускати певні процеси. А далі, розмірковує вона, у росії ще сильніше закручуватимуть гайки.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів, чи забезпечено Україну якісною питною водою.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що показав нам бунт пригожина та вагнерівців.