Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Це знає будь-який студент, що монополія на силу має бути в руках держави. Якщо вона створює якісь паралельні структури, створює другу армію, чекай біди. І це могло статися справді минулої суботи», - пояснює Андрій Золотарьов.

Тому, стверджує гість програми, «вагнера» більше не буде. Хіба що, розмірковує він, хтось піде на простори Африки, ось там «вагнер» буде потрібний, оскільки там є інтереси російських компаній, а без силового елемента там ніяк. Тим паче, додає експерт, що багато вагнерівців, незважаючи на війну, перебували там, ймовірно, їхні лави поповняться. А якась частина, констатує він, піде до білорусі чи на цивільне життя.

«І я думаю, що дуже великі питання залишилися і до самого пригожина з боку і командирів «вагнера», і бійців. Адже «вагнер» був такою армійсько-кримінальною структурою, яка мала певні поняття», - зазначає Андрій Золотарьов.

А тут же, констатує експерт, розворот і договірняк, адже вагнерівці позбавлені сентиментів щодо вірності обов’язку, не допустити кровопролиття для них не головне, вони відразу натискають на курок.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлобистов розповів про загрозу підземних вибухів у шахтах окупованого Донбасу.

Також Знай.ua писав, що Кіберполіція України створила онлайн-платформу MRIYA, щоб боротися з російськими фейками.