Про це він розповів на своєму каналі.

«Я думаю, що мало хто повірив у те, що це справді була спроба якогось держперевороту, як це намагався піднести путін і російські пропагандисти. Мовляв, путін такий великий молодець, зупинив громадянську війну. Щоб зрозуміти, чому там ніякого держперевороту не було, достатньо згадати хронологію подій», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, напередодні свого походу пригожин зімітував удар міноборони росії по розташуванню вагнерівців і заявив, що йде на Ростов. Як зазначив Борис Тизенгаузен, головний мотив пригожина – винятково бізнес. Він розумів, що незабаром може попрощатися з ПВК «Вагнер» як найкращим інструментом заробітку.

«Це колосальний бізнес. Я вже мовчу про закупівлю зброї, про продаж зброї. Пригожин розумів, що незабаром йому цей бізнес «прикрутять», тож він вирішив іти ва-банк. Знаючи, що шойгу буде в Ростові, він подався туди. Ідея була прийти туди, спіймати там шойгу і прилюдно принизити його», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як бунт пригожина зашкодив російській економіці.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, для чого вагнерівці пішли до Білорусі: «Лукашенку потрібні люди, які його захищатимуть»