Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, кардинал Дзуппі зустрівся зі Львовою-Бєловою, вони опублікували спільне фото, а Львова-Бєлова сказала, що вони обговорили гуманітарне питання, пов'язане з воєнними діями та захистом прав дітей. Тобто, наголошує він, людина, яка у розшуку за викрадення та торгівлю дітьми, розмовляє з кимось про захист прав дітей.

«Вона впевнена, що християнська любов і милосердя допоможуть у діалозі та взаєморозумінні». Діалог вона вестиме з прокурором у Гаазі, і з суддями, і з присяжними засідателями, якщо такі передбачені. А ось кардиналу Дзуппі доведеться вести діалог з цього питання не зі своїм безпосереднім начальником, а з тим, хто на один рівень вищий за Папу Римського», - стверджує Михайло Шейтельман.

Після цього, констатує експерт, Україна не має ніколи більше приймати у себе кардинала Дзуппі, тому він сподівається, що наші спецслужби введуть санкції проти нього або навіть оголосять у розшук, адже посланець Папи Римського став особисто співучасником злочинів Марії Львової-Бєлової.

«Якщо він так мило зустрічається, розмовляє, посміхається і обговорює долю дітей зі Львовою-Бєловою, значить, він співучасник цих злочинів», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів як треба змінити роботу антикорупційних органів сьогодні.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, чому США важливо забезпечити Україні перемогу у війні.