Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«На пана Сметаніна покладено функцію вирішити всі ці проблеми, скоротити невиробничі бюрократичні витрати та провести якусь реформу Укроборонпрому. Якби ця реформа полягала в тому, що його (ред. – Укроборонпром) просто прирівняти до нуля як структуру, що паразитує, я б сказав, що це приголомшливий, геніальний і дуже своєчасний фахівець», - розмірковує Олександр Кочетков.

Другий надзвичайно важливий момент, розповідає гість програми, це те, що вони зайнялися інтригами. Зокрема, пояснює експерт, у Укроборонпрому напряги з Міністерством стратегічної промисловості, вони бігають до Офісу Президента, щось один на одного капають, з'ясовують, хто з них головний, підтягують впливових депутатів у ці внутрішні розборки, вони підтримують цей чи цей бік, тощо.

«У нас війна, а вони інтригами займаються, хто з них головніший, хто якими фінансами керує. Це абсолютно неприпустимо. Про це мало хто знає, але це роз'їдає і не дає досягати результату значно серйозніше, ніж природна безглуздість», - робить висновок Олександр Кочетков.

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен пояснив, навіщо пригожин насправді пішов на ростов.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто найбільше постраждає від вибуху ЗАЕС.