Про це він розповів на своєму каналі.

«Нещодавно Президент Зеленський виступив з дуже емоційною промовою, яка присвячена до Дня Конституції, й оголосив дискусію щодо доктрини нової України. Вважаю, що ця дискусія цілком правильна зараз», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, зараз необхідно обговорювати доктрину майбутньої України, це вимога часу, вимога людей, які пішли воювати, які віддали своє життя заради майбутнього України. Як зазначив Святослав Дубина, не потрібно відбудовувати стару систему, необхідно побудувати нову кращу країну.

«Президент запропонував до обговорення доктрини, запропонував 5 основних напрямків: філософія перемоги, доктрина глобальної безпеки, філософія героїв, філософія справедливості й глобальна трансформація за 10 років», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, Катерина Котенкова розповіла, як держава збирається боротися з корупцією: «До 15 років із повною конфіскацією майна».

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Кочетков розповів, як вирішити проблеми Укроборонпрому: «Просто прирівняти до нуля».