Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Справа перевороту у росії жива і вона триває. Наступний етап – це ймовірний арешт суровікіна. Принаймні, є інформація низки ЗМІ, зокрема, провідних західних про те, що він зник із поля зору, невідомо де, ймовірно, він може бути заарештованих за змову із пригожиним під час заколоту», - повідомляє Олександр Мусієнко.

За його словами, це може означати, що конфлікт між Міноборони і ФСБ у росії триває і розпочався з новою інтенсивністю, про що, до речі, повідомляє і ГУР України. Як пояснює експерт, суровікін – це людина ФСБ, і взагалі треба розуміти, що він більше ФСБшник, ніж військовий, тому що у нього дуже стрімка кар’єра, він уникнув судимості, відскочив, а таких, як правило, компроматом беруть на гачок ФСБшники з метою подальшого їх просування.

До того ж, додає експерт, російська армія – це одна із найбільших у світі за кількістю а ФСБшників у структурі. Очевидно, міркує він, суровікін був одним із таких, і зливають його, мабуть, із подачі силовиків Міноборони, це означає, що чи не вперше силовики намагаються посилити свої впливи, зрештою, це може їм вдатися.

«Мета цих впливів – боротьба за владу. Тобто російські еліти вже задумуються, хто займе місце путіна, тому що вже змирилися, що його на посаді не буде, він проявив слабкість. Зрештою, всі ці заколоти і всі ці історії – це не про те, щоб маршем пройтися до москви, кінцева мета – це усунення путіна від влади, захоплення влади із подальшим правлінням, і врятування від трибуналів, міжнародних судів», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких пояснив, у чому користь візиту Ґрети Тунберг із Міжнародною робочою групою.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, як вирішити проблеми Укроборонпрому.