Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає політик, із російської естради своєю підтримкою війни проти України його здивував Шнур, тому що його творчість завжди була протестною, він вважав його культурним нащадком Юрія Шевчука. Зокрема, згадує гість програми, Шевчук ще у 2014 році не побоявся сказати путіну в очі всю правду про війну і про те, що відбувається в росії, а Шнур виявився малодушним.

«Я зустрічався з Невзоровим, який із усією сім’єю отримав українське громадянство. Він давно вважає, що росія має розпастися і росії як федерації не має існувати взагалі. І мені його підхід дуже імпонує. Такі нині дуже популярні особистості, як Фейгін, нічого не говорять про розпад росії. Вони просто хочуть завдяки ЗСУ і нашій перемозі увійти в майбутнє керівництво. На чужому горбу в’їхати в рай неможливо, але намагаються», - розповідає Євген Рибчинський.

Звичайно, додає він, не дивує позиція Баскова, а тим паче Газманова і Расторгуєва. На думку політика, це нікчеми, які побудували свою кар’єру на російському шовінізмі, від них не можна було нічого очікувати.

«Я радий за Макаревича, Шевчука, Пугачовау. Це особистості дуже високого рівня, вони не належать самій росії, це радше такі пострадянські особистості, які не прийняли імперський спосіб мислення російського керівництва», - зазначає Євген Рибчинський.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вігірінський розповів, які шанси Польщі отримати сьогодні ядерну зброю.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, у чому справжня мета інтерв'ю Залужного.