Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Ісус ніколи не робив добрих справ, поки його не попросять. Завжди, коли просили, коли він дарував світу диво, сліпі прозрівали, кульгаві ходили рівно, тощо, він завжди казав одне: «Віра твоя спасла тебе», - зазначає Євген Рибчинський.

Як міркує політик, чи маємо ми жертвувати кошти жебраку, якщо цей жебрак у нас нічого не просить? Тобто, констатує він, все залежить від бажання людини, яка щось хоче отримати. А відтак, продовжує гість програми, виникає питання, чи маємо ми боротися за повернення українців, які виїхали закордон і нічого не просять у України?.

З одного боку, зазначає він, фактично будь-яка країна бореться за збільшення населення, тому що це автоматично збільшення ПДВ, економічних можливостей і всіх решта, тобто ми маємо боротися за демографічні показники.

«Але, якщо ми повертаємося у чисто людську площину, якщо вони просять, то треба їм дати, якщо не просять, то не треба давати. Не треба боротися за тих, хто не просить боротися. Не треба повертати тих, хто не хоче повернутися, хто хочуть, повернуться», - пояснює Євген Рибчинський.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Краєв попередив про можливі інформаційні провокації щодо підтримки України у США.

Також Знай.ua писав про те, що Фесенко розповів, що заважає санкціям добити російську економіку.