Про це вона розповіла у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Є кілька шляхів, як душу можна стимулювати змінити свою траєкторію руху. Найприємніший спосіб - це, звичайно ж, стосунки. Коли ми зустрічаємо такого ж другого, який створює нам психоемоційний ліфт, те, що багато хто називає дивом, чарами, станом споглядання, кохання», - розповідає Таїсія Мельник.

За словами регресолога, це справді відбувається як зростання особистості із взаємодії. Тобто, пояснює вона, людина розуміє, що це її ресурс, і з цієї взаємодії вона може вирости сама, доростити себе, свої частини всередині, свої якості.

Другий варіант, розповідає гостя програми, це через втрати ресурсів, можливостей, бізнесу, благ, будинки, житла, аж до всього, тобто людина обнулюється і починає розуміти, у чому проблема.

«Третій варіант – найжорсткіший. Це вже втрата фізичного стану, становища, аж до органів, смерті. Є випадки, коли люди виходили з коми, зі смерті з якимись новими станами, що вони пройшли тунелем, бачили все, їх ніби перепрошили, вони все усвідомили, житимуть по-іншому. Справді, їм начебто перепрошивку зробили, душа себе виявила, оновилася», - пояснює Таїсія Мельник.

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, де пропав суворікін і що це все означає.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував реформу Укроборонпрому.