Про це він розповів на своєму каналі.

«Московська область була атакована п'ятьма безпілотниками, міноборони росії пише, що нібито їх усіх збили. Хоча насправді місцеві сайти та телеграм-канали говорять про інше. Там виття, що нібито в населеному пункті Кубинка, що знаходиться десь за 50 кілометрів від москви, потрапили в будівлю на території військової частини», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, населений пункт Кубинка цікавий тим, що там знаходиться військовий аеродром та центр показу авіації. Як зазначив Борис Тизенгаузен, на цьому аеродромі базуються «Російські витязі» та група «Стрижі», там стоять різні літаки.

«Але й це не найцікавіше. У Кубинці базується 45 бригада спецпризначення ВДВ. Це та сама бригада, завданням якої було в перші години вторгнення взяти Гостомель під контроль», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, де пропав суворікін і що це все означає: «Мета цих впливів – боротьба за владу».

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому ЗСУ зараз повільно просуваються: «Дивно вимагати якихось великих успіхів».