Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає гість програми, більшість того, що він читав на тему перемоги, вражає своєю казковістю. За його словами, це нагадує міф про Давида і Голіафа, де озброєного велетня перемагає пастух із камінням, після цього завершуються всі війни, філістимляни йдуть, але щоби потім повернутися.

«Перемога живе у нас всередині. Я вважаю, що фактично ми перемогли 24, 25, 26 лютого минулого року. Ми перемогли себе, значить, ми переможемо і їх, все інше – питання часу, яке для Бога не існує», - пояснює Євген Рибчинський.

На його думку, в історії ми маємо закріпитися із нація, завдяки цій війні ми вразили весь світ не як гастарбайтери, а як найпотужніші воїни. Далі, міркує політик, залишається завойовувати світ як найпотужніші науковці, наукова, літературна еліта.

«Коли це відбудеться, я можу тільки передбачати. У мене є дата, я вважаю, що цей рік пройде ще у війні, і війна завершиться, умовно кажучи, у травні 2024 року. Але це моє передчуття і не більше. Не те, що перемога за нами, ми вже перемогли», - підсумовує Євген Рибчинський.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мельник пояснила, що наша душа може змінити свій рух через гармонійне ставлення, обнулення свого матеріального життя або фізичні втрати.

Також Знай.ua писав про те, що Рибчинський розповів про російську естраду, яка не підтримує війну.