Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Треба розуміти, що росія, зокрема, обстрілює свої прикордонні території, незважаючи на те, що там живуть люди, що там цивільні, що там якась інфраструктура», - повідомляє Олександр «Фортуна».

Як він пояснює, стоять автоматичні комплекси спостереження, якщо в тому місці, де нещодавно заходила група «РДК», пробіг собака, ведмідь чи хтось ще, просто випускають пакет «Градів». Так як це сіра зона, додає військовий, там не повинно бути цивільних.

«Мислення ось таке, ніхто розбиратися не буде. Я знаю, що обстріл є, але більша частина обстрілів – це з російського боку, десь це просто якісь міни, щось ще. Оскільки заявленої лінії оборони немає ніякої, кордон не на замку, там немає взагалі нічого з російської сторони, то поспіхом прикордонники намагатися щось зробити», - розповідає Олександр «Фортуна».

За словами гостя програми, прикордонники можуть поставити розтяжки, накидати якихось мін, потім самі на них підірватись. Проте, констатує він, у лісі абсолютно безглуздо ставити якісь розтяжки чи ще щось, бо тварини це все знімають, там скрізь щось ляскає, бахає.

Популярні новини зараз

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

В Україні помітили жука-наркоділера: чим небезпечний

Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рибчинський розповів, чи можна вважати російськомовні тексти надбанням української культури.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів, яку цікаву мету атакували безпілотники у московській області.