Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Інформація з обмеженим доступом поділяється на кілька категорій. Перша категорія – це конфіденційна інформація, яка стосується винятково тих людей, які працюють у певному колективі. Це може бути лікарня, це може бути банк, це може бути якась юридична компанія», – повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, у будь-якої компанії є свій внутрішній обіг документів, і ці всі документи вважаються конфіденційними, тобто їх розголошення може нанести якусь шкоду. Як зазначив Олександр Новохатський, також є інформація для службового користування, тобто інформація, якою володіють державні інституції.

«Уже розголошення цієї інформації може нанести шкоду інтересам держави або інтересам цієї державної структури. Далі є типи інформації, які належать до секретних. Секретні відомості в разі розголошення можуть нанести шкоду, яку дуже важко потім компенсувати», - заявив Олександр Новохатський.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Краєв попередив про можливі інформаційні провокації щодо підтримки України у США.

Популярні новини зараз

Картопля може стати дефіцитом: коли запасатися, щоб не голодувати взимку

Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, навіщо глава ЦРУ таємно відвідав Україну: «Це сталося за кілька днів до військового заколоту».