Про це він розповів у своєму блозі.

«пригожин зовсім не хоче закінчуватися: армія у нього є, гроші у нього, як і раніше, є. А з Центральноафриканської Республіки, 4 ордени якої виявили у нього на знаменитому кітелі, прилетіли кілька бортів літаків із військовими, з чвк «вагнер». Тобто чвк «вагнер», підрозділи Центральноафриканської Республіки піднялися в повітря і полетіли до москви», - розповідає Михайло Шейтельман.

За його словами, у російських ЗМІ це пояснили тим, що були переговори з Центральноафриканською Республікою, керівництво країни заявило, що їм немає різниці, які це будуть підрозділи, їх можна замінити на інші, тому «вагнер» полетів до москви.

Також експерт зазначає, що з різних чуток російська влада не виконала якихось вимог пригожина. А тепер, продовжує він, ми бачимо, що в білорусь пригожин із вагнерівцями не збирається, тим самим він, як і раніше, тримає в напрузі центральну владу і нікуди не розсмоктується, не самоліквідується, ще й обіцяє нові перемоги. Можливо, розмірковує політтехнолог, йдеться про новий бунт.

«Смішно, скажете ви, але історія спочатку повторюється у вигляді трагедії, а потім у вигляді фарсу. У випадку з пригожинським заколотом перша частина була фарсом, а ось друга вже може виявитися чимось значно серйознішим, тоді ми подивимося. Тоді пригожин вирішуватиме, хто заслужив світло, а хто заслужив упокій», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак розповів, як кремль нав'язав Грузії свою політику.

Також Знай.ua писав про те, що Олександр «Фортуна» розповів, навіщо росія обстрілює свої території.