Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Нас візьмуть в НАТО політично після перемоги, а безпеково, тобто забезпечивши нам якісь проміжні гарантії безпеки, у мене очікування на Вашингтонський саміт. Наразі стало зрозуміло, що брати Україну прямо зараз в НАТО – це ставити під питання саме ж НАТО», - повідомив Олександр Краєв.

За словами політолога-міжнародника, навіть якщо Україна завтра вступить в НАТО, армія Альянсу не піде одразу ж на москву. Як зазначив Олександр Краєв, цього не буде, бо, якщо навіть розпочнуться консультації, є цілий ряд країн, які виступлять проти такого кроку. Тобто НАТО не зможе захистити Україну військовим шляхом, і це ставить під сумнів саму суть організації.

«Тобто політично ми станемо членом НАТО після перемоги, коли це питання вже не становитиме загрози для самого НАТО і для нас. Але ми маємо до цього моменту отримати безпекові гарантії на Вашингтонському саміті», - заявив Олександр Краєв.

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина повідомив, що вихід на кордони 1991 року не забезпечить нам перемогу у війні: «Будемо дуже розчаровані».

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Євген Рибчинський дав прогноз на перемогу України у війні: «У мене є дата».