Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Фундамент (ред. – влади) тріснув, незалежно від того, домовилися вони чи це на якийсь час. Фундамент тріснув, конфлікти залишилися всередині, вони ненавидять один одного, путін втратив функцію арбітра. Це він створив пригожина, фінансував його і не діяв, коли там була війна між пригожиним і шойгу, довів ситуацію до заколоту, це путін, він автор проблеми», - пояснює Дмитро Гудков.

Як він наголошує, бунт пригожина говорить про те, що концепція путіна розділяй і пануй більше не працює, а подібні конфлікти рано чи пізно ще спалахнуть, тріщина тільки збільшуватиметься. До того ж, нагадує політик, є явний конфлікт між силовиками та кадирівцями, між ФСО та Міноборони, між пригожиним і всіма іншими.

«У якийсь момент це все просто трясе всю цю систему, хитатиме її. У якому вигляді це з'явиться знову, ми просто дізнаємося. Це може виявитися по-різному», - робить висновок Дмитро Гудков.

Як повідомляв Знай.ua, Уткін пояснив, що Україна майбутнього має мати найсильнішу армію, потужну економіку та розвивати високе мистецтво.

Популярні новини зараз

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

В Україні помітили жука-наркоділера: чим небезпечний

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ступак розповів, коли чекати на наступний масований ракетний обстріл.