Про це йдеться у повідомленні Держфінмоніторингу.

Держфінмоніторинг продовжує вживати акцентовані заходи з метою реагування на ризики та загрози, що створює рф у сфері відмивання коштів, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення, а також санкціонування країни-агресора.

Про це повідомляє пресслужба Держфінмоніторингу.

Станом на 15 липня було проведено низку успішних заходів на міжнародному рівні.

Держфінмоніторингом забезпечуються первентивні заходи щодо різних бізнес-структур рф. Передано підозрілих фінансових операцій до правоохоронних органів на суму більше 126 млрд гривень.

Популярні новини зараз

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Сталося виключення можливості Р2Р транзакцій для низки російських банків та платіжних систем на криптобіржі Binance. Завдяки Держфінмоніторингу відбулося позбавлення агресора статусу спостерігача в Азіатсько-Тихоокеанській групі боротьби з відмиванням коштів APG.

Також рф обмежена у правах членства у Міжнародній групі з протидії відмиванню брудних грошей (FATF). Члени FATF погодилися суттєво обмежити її роль і вплив у цьому органі.

MONT GROUP: ПФР РФ обмежено у правах членства, в т.ч. позбавлені права обіймати керівні, консультативні та представницькі посади, проводити засідання та брати персональну участь у проектах.

З іншими заходами можна ознайомитись у таблиці від Держфінмоніторингу: