Про це він розповів у своєму блозі.

«Ми захопилися минулого тижня обговоренням питання, коли нас візьмуть до НАТО, спостереженням за неймовірними пригодами веселого кухаря та іншими такими подіями, що ніби забули про одну важливу річ, що є фронт. Реальний фронт, де сьогодні борються сотні тисяч українців та представників інших країн, які вступили до добровольчих підрозділів, вони також борються з російськими окупантами та агресорами. Фронт є, фронт б'ється щодня», - наголошує Михайло Шейтельман.

Як розмірковує експерт, поки що з фронту немає якихось дуже життєствердних новин, ніхто нікуди сильно не просунувся. Проте, стверджує він, є над чим поміркувати, зокрема над тим, що росіяни спробували зробити зовсім новий маневр, спробували наступати на півночі Донбасу, і цей наступ повністю провалився, наші війська його відбили.

«А на Півдні та на Сході росіяни ввели в бій загалом останні або майже останні резерви, що теж добре. Тому, коли кажуть, що на фронті склався паритет, тобто ніхто нікого не може перемогти, то це правда за одним винятком: вони вже ввели все чи майже все, а ми ще ні», - пояснює Михайло Шейтельман.

Також він зазначає, що нещодавно повідомляли про виведення російських військ з території білорусі. За словами експерта, це сталося не тому, що їм не цікаво окупувати білорусію, а тому, що їм довелося все стягувати на фронт, задіяти всі сили. Тому, констатує політтехнолог, щойно ЗСУ прорвуть лінію фронту, з'ясується, що далі вони не мають нічого, далі відкриється оперативний простір і тоді наступ буде дуже швидким.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тихановська розповіла, чому раніше назвала путіна мудрим політиком.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, у якому стані бомбосховища в Україні.