Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я не знаю, чому багато хто в медійному просторі стурбований долею кадирівців. Я думаю, що після того, як вони стояли в пробці і так поспішали, як Чіп та Дейл, на допомогу путіну, виручити його від цього перевороту пригожина, вони так і не доїхали і залишились у пробці», - зазначає Олександр Мусієнко.

На його думку, про цю тему не треба турбуватися, оскільки кадирівські підрозділи не вносять чогось такого на поля битви, що різко змінює бойову обстановку. І навіть там, додає експерт, де вони з'являються, нічого кардинально не змінюється.

До того ж, зазначає гість програми, кадирівці не часто з'являються у районах активного ведення бойових дій, вони розташовуються у ближньому тилу і виконують роль загородзагону. За його словами, є свідчення того, що російські командири наказують серйозно накривати вогнем усі війська, які не наступають, а відходять назад.

«От і функція, зокрема, кадирівських підрозділів. На полі бою якихось результатів це не дає, тобто це ніяк не змінює характеру бойових дій. Я можу сказати, що за певними напрямками ті ж підрозділи «Шторм Z» воюють краще, це саме міоноборонівські, набрані з зеків, їх більш-менш підготували, хоча й багато хто з них у полон здається. Тому будуть вони (ред. – кадирівці) чи не будуть, це на перебіг бойових дій не впливає», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Пенсії не буде – платитимуть "сльози": хто з українців приречений на старість у злиднях

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою

В Україні помітили жука-наркоділера: чим небезпечний

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Левда розповів, чи може Каховське водосховище перетворитися на пустелю.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, що допоможе ЗСУ здобути ініціативу на фронті.