Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«путін, як відомо, людина не злопам'ятна, але, як правило, нічого не забуває, і з часом тим, до кого в нього є персональні претензії, прилітає. Прилетіти може й пригожину. Цілком припускаю, але поки що це не станеться за тиждень-два. Але Байден, який, напевно, має в своєму розпорядженні інсайдерську інформацію та інформацію від американської розвідспільноти, потролив ватажка «вагнера», - розмірковує Андрій Золотарьов.

На думку гостя програми, треба розуміти, що послуг «вагнера» потребуватимуть, але їх їм скоріш за все доведеться надавати за межами російської федерації. Як пояснює експерт, всі чудово розуміють, що та інституційна слабкість, що виявилася протягом суботнього дня, коли за великим рахунком пів москви розбіглося, викликатиме спокусу повторити захід.

Зокрема, він нагадує про серпень 1917 року, коли спалахнув Корнілівський заколот, а Тимчасовий уряд озброїв загони більшовиків, червону армію, щоб його перемогти, а закінчилося все зовсім не так, як планувалося.

«Щось схоже може статися і в москві, такий варіант я не виключаю. Мій прогноз залишається чинним: «вагнер» відсуватимуть. Так, там деяких повивозили військовими літаками після всіх цих подій. Але я думаю, що поки ряди російських держкомпаній, які мають інтереси в Африці, у тій же Лівії, Центральноафриканській Республіці, потребують силової підтримки, «вагнер» буде затребуваний», - стверджує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тихановська розповіла, чому раніше назвала путіна мудрим політиком.

Також Знай.ua писав про те, що Левда розповів, чи може Каховське водосховище перетворитися на пустелю.