Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Є класична фраза: ніколи не брешуть так, як під час полювання і під час виборів. Вибори у Сполучених Штатах уже розпочалися. Звісно, ми пам'ятаємо це «треба лише перестати стріляти». Тобто під час виборів пропонують прості засоби вирішення складних проблем, які зазвичай у реальному житті не застосовні. Але люди хочуть вірити, хочуть обманюватися, така людська натура», - пояснює Андрій Золотарьов.

Що ж до Байдена, розмірковує гість програми, то у найближчі 6-8 місяців імовірність завершення війни між Україною та росією або її заморозка дуже висока, оскільки йому треба прийти на вибори із якимись результатами. До того ж, додає експерт, справа не лише у Байдені, а й у демократах, які можуть зазнати тотальної політичної поразки.

Складну ситуацію ми спостерігаємо також зараз, розповідає політолог, у консерваторів у Британії, вони також можуть довго піти в опозицію. Як би там не було, констатує він, більшість виступає за допомогу Україні, але їм не подобається те, що ця допомога відбивається на рівні їхнього добробуту та гаманця.

«Тому я думаю, що 6-9 місяців – це той термін, протягом якого ми ризикуємо отримати перемир'я», - підсумовує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романчук розповів, чи допоможе нова стратегія Україні наздогнати Польщу.

Також Знай.ua писав про те, що Світан розповів про ситуацію на Запорізькому напрямі.