Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я переконаний, що неможливо вважати, що всі воєнкоми святі. Я не вважаю, що всі воєнкоми і всі панотці святі, всі вони люди і можуть помилитися», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На його думку, такими корумпованими посадовцями повинно займатися НАЗК, але це питання мало виникнути не сьогодні, а тоді, коли були дзвінки у перші кілька місяців після початку повномасштабного вторгнення росіян. Так само, додає експерт, якщо якийсь посадовець якимось чином виїхав чи намагався виїхати закордон у часи війни, то потрібно обов’язково перевірити і її, і всіх людей її найближчого кола, і взагалі всіх депутатів і воєнкомів.

«Куди діваються всі ці мільйони, всі ці мільярди? Вони діваються от таким депутатам. У нас 40 тисяч депутатів різних рівнів в Україні, я вважаю, що потрібно всіх їх також перевірити. Я впевнений, що всі кошти, які у нас сьогодні крадуть, знаходяться у їхніх кишенях», - стверджує Георгій Біркадзе.

Як стверджує експерт, сьогодні Україна найбільше потребує справедливості, це запит і потреба №1 від усіх громадян. А відтак, констатує він, аби ми відчували, що цей запит №1 виконано, в Україні повинен обов’язково бути некорумпований суд.

Популярні новини зараз

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини

Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що робити з депутатами, які їздять відпочивати під час війни.

Також Знай.ua писав про те, що Кириленко розповіла про компенсацію за зруйноване житло.