Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Це з тієї серії, що ложечки знайшлися, а осад залишився. Ось як було зі зброєю, CNN зробив опитування щодо того, що американська зброя йде наліво. Можливо, якась частина у тумані війни і розчиняється, це неминуче, щось попадає як трофеї, щось пропадає, але масштабно, партіями… Американці перевірили, нічого кримінального не знайшли», - розповідає Андрій Золотарьов.

За словами експерта, ці вкиди дуже негативно впливають на наші відносини з партнерами. Тим паче, додає він, не варто забувати, що в США закінчується цей фінансовий рік, а в новому все йде до того, що обсяг допомоги Україні уріжуть. Водночас, констатує гість програми, у наших союзників з Європи таких фінансових і військових можливостей немає, щоб допомагати Україні на рівні США.

«Якісь окремі – так, дякую британцям за Storm Shadow, хороші, сучасні, класні ракети, які, до речі, за багатьма показниками перевершують ATACMS, але це такі гомеопатичні дози. 30 танків Challenger - що це стратегічно змінює? Нічого. Це пози для піару, для інформаційних кампаній, але, за великим рахунком, game changer це не стає», - пояснює Андрій Золотарьов.

Також він зазначає, що європейські політики залежать і від громадської думки. Тому, констатує експерт, якщо в Європі буде такий суспільний настрій, що громадяни не хочуть терпіти високі ціни на енергоносії, не хочуть, щоб економіка падала та скочувалась у рецесію, не хочуть допомагати на тлі інформації про зловживання цією допомогою, то, природно, буде якась реакція, і це реакція не на нашу користь.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен розповів, чи готова Польща до можливих провокацій вагнерівців.

Також Знай.ua писав про те, що Кириленко розповіла про компенсацію за зруйноване житло.