Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, сьогодні у держави й так немає грошей, сьогодні дірка у бюджеті становить 50 мільярдів. І при цьому, підкреслює він, кошти витрачають абикуди, зокрема, додаткові 5 мільярдів виділили у київський бюджет, це просто ганебно. Також, додає експерт, це стосується і гербу Батьківщини-матері, який, звісно, потрібно було змінити, але не зараз, як і знімати якісь дорогі серіали.

«росіяни закупили дронів на 100 мільйонів доларів, а ми на 30 разів менше. Ви розумієте, що 100 мільйонів для такої країни, як ми – це взагалі нічого? І чому ми цього не можемо робити?», - запитує Георгій Біркадзе.

За словами експерта, десь питали про те, що Україна має обмеження щодо закупівель у Китаю і саме в цьому проблема. Тим не менш, міркує він, можна було би оголосити тендер на постачальників цих дронів і все, про якісь обмеження не йдеться. А загалом же, підкреслює експерт, аби побороти корупцію, зміни передусім потрібно починати з себе.

«На жаль, ми живемо у такі часи, що сьогодні я не відчуваю патріотизму і великодушності від наших людей. Я відчуваю, що люди, які сьогодні, на жаль, при владі, хочуть щось вкрасти, попилити, вони взагалі відірвалися від реальності», - стверджує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан пояснив, що для захисту Одеси, портів і судноплавства нам потрібна сучасна ППО, підійде або SAMP/T, або Patriot.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів кого НАЗК має сьогодні перевіряти передусім.