Про це він розповів на своєму каналі.

«Ентоні Блінкен сказав, що агресія росії та корупція в Україні – ось два складові фактори, які шкодять нашому майбутньому, розвитку, можуть перешкодити, тощо. Хто ще у світі не знає про корупцію, включаючи Міноборони? Чому ми не робимо свої дрони? Багато питань», - зазначає Дмитро Співак.

Як він наголошує, на тлі всіх цих корупційних скандалів чомусь люди не думають про те, як нам відбудовувати Україну та за які гроші. До того ж, додає експерт, борючись із зовнішнім ворогом, ми забули про внутрішнє – це корупціонери та мародери. На його думку, про це треба говорити, а не замовчувати, мовляв, це ІПСО і так журналісти, експерти, політики підігрують ворогові.

«Князєва, ексголову Верховного суду з 3 мільйонами хабаря, спіймали, заарештували. Більше нікого, щоправда, не заарештували. Таке враження, що він діяв один і хабар брав лише для себе, таке враження, що Верховний суд України ухвалює рішення голосуванням одного Князєва, а не колегіально. Тобто хочуть сказати, що решта всіх суддів як би тут ні до чого», - розмірковує Дмитро Співак.

Як він повідомляє, під час обшуку у Князєва забрали 170 тисяч доларів, а потім 130 повернули, бо це не його гроші, а гроші його друзів, які дали їх Князєву просто на зберігання. Тому, констатує експерт, можна забути про надійні швейцарські банки, вочевидь, у Князєва гроші зберігати краще, їх повертають навіть після обшуку чомусь.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лещинський розповів, як зміниться будівництво в Україні через війну.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, кого НАЗК має сьогодні перевіряти перш за все.