Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що передусім нам обов’язково потрібно найближчими днями повернути те, щоб депутати здавали свої звіти по декларування. З 3 березня у нас знято декларування, тільки 7% депутатів подавали від себе це добровільно, решта чхали на звіти і на людей», - зазначає Георгій Біркадзе.

Так, констатує експерт, сьогодні закон не вимагає подання декларацій від депутатів, але, коли ти зі «Слуги народу», ти зобов’язаний взяти і зробити це. На його думку, НАЗК, у якого же є ці можливості, обов’язково має перевірити всіх депутатів, звідки у них такі гроші, що вони можуть дозволити собі жити місяцями закордоном – у Ніці, Монако, на Балі, у Барселоні.

«Тому я хотів би, щоб обов’язково попрацювали НАЗК, ДБР та СБУ. Я би хотів, щоб ці люди відповідали за те, що вони роблять. Я би хотів, щоб ці люди розуміли, що, коли ти бізнесмен, ти можеш робити все, що завгодно, у межах закону, але, коли ти «Слуга народу», ти залежиш від людей, ти обов’язково передусім повинен ставити інтереси людей, а потім свої», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, констатує експерт, хотілось би, щоб наші депутати навчилися виїжджати закордон чесно, а не через обман. Адже, як він зазначає, багато депутатів волають про те, які у нас зараз важкі часи, хоча самі насправді місяці проводять у Європі, навряд ці важкі часи саме у них.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак пояснив, як треба розпоряджатися держбюджетом, а хто і на що має донатити.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, куди сьогодні йдуть гроші з бюджету.