Про це він розповів у своєму блозі.

«Ольга Харлан на Чемпіонаті світу перемогла російську шаблістку, зауважте, погодилася з нею боротися, після чого не стала тиснути руку Анні Смирновій, а простягла їй шпагу, натякаючи, що можна кінчиками шпаг вдаритися замість того, щоб тиснути руки. Зрозуміло, що недоречно зараз українській спортсменці тиснути руку росіянці на спортивному змаганні. До речі, ця практика абсолютно прийнята, наприклад, ізраїльські та арабські спортсмени так роблять, люди теж перебувають у стані війни», - розповідає Михайло Шейтельман.

Проте, наголошує він, російська спортсменка не здалася, як і російські окупанти в Запорізькій області: програвши, вони все одно намагаються зробити якнайбільше гидот. Ганна Смирнова, продовжує експерт, сіла на доріжці для фехтування і відмовилася з неї сходити, доки їй не потиснуть руку, їй винесли стілець, вона просиділа там 50 хвилин, а Ольга Харлан, ясна річ, так і не повернулася.

Як пояснює політтехнолог, потрібно взагалі розуміти, що таке фехтування, адже головою Міжнародної федерації фехтування довгі роки був Алішер Усманов, найбагатша людина росії, близький друг путіна і медведєва, прийомний батько аліни кабаєвої. Після 24 лютого минулого року, розповідає він, Усманова зняли і посаду обійняв Маноліс Каціадакіс, його ставленик, з яким, очевидно, має зв'язки.

«І саме ця Міжнародна федерація фехтування перша дозволила росіянам брати участь у змаганнях під час війни. Тобто, м'яко кажучи, це спортивне змагання захоплене росіянами. Як вони захоплюють мирні кораблі з пшеницею, як вони захоплюють атомні станції, так вони захопили й цілий вид спорту», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, що корупції під час війни не має бути, тому не можна замовчувати скандали.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, куди сьогодні йдуть гроші з бюджету.