Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, він народився у Грузії і тому йому дійсно боляче за те, що там сьогодні відбувається, через те, що туди припливають росіяни на круїзних лайнерах. Тим не менш, констатує експерт, сьогоднішня грузинська влада заслуговує на те, як росіяни там поводяться, їх ловить поліція, затримує, ці відео поширюється у мережі, це триває вже давно. І дуже прикро, підкреслює експерт, що за 11 років правління влади «кремльовська мрія» досі ніхто нічого не зрозумів.

«Запам’ятайте, що я зараз скажу: у Грузії буде дуже-дуже криваве, може, не повстання, але будуть суперечки. По-перше, раніше це вже було, повбивали декількох хлопців, комусь відірвали руку, комусь вибили око. Я думаю, це тільки квіточки», - попереджає Георгій Біркадзе.

На думку експерта, сьогоднішня грузинська влада просто так не піде, за 11 років правління вони стільки накрали і зробили стільки кроків назад, що втриматися тепер зможуть тільки через посилення репресій, вливання грошей у Нацполіцію, правоохоронні органи і тотальний страх населення.

«Я не підтримую Саакашвілі, я не підтримую сьогоднішню владу. Я вважаю, що дійсно прийшов час, щоб до Грузії прийшла інша влада. Патріотично налаштовані і круті фахівці – от чого потребує Грузія. Також потребує цього наша рідна Україна», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, які прийоми відволікають нас від війни.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому депутати місяцями живуть у Монако.