Про це він розповів на своєму каналі.

На думку військового, заміна герба на «Батьківщині-матері» - це вердикт Україні після розвалу Радянського Союзу, насправді же Україна майбутнього має будуватися зовсім на інших засадах, на інших підставах, а всі зміни треба проводити зсередини, а не ззовні.

«Якщо є на теренах України якісь радянські символи, якесь радянське минуле, то це також частка історії України, приклад присутності чужої волі на теренах України. Ми маємо аналізувати і робити висновки, а не переклеювати і рапортувати, що це все зроблено», - пояснює Святослав Дубина.

Принагідно він згадує також і літак «Мрію», який побудували ще у Радянському Союзі і який ми знову хочемо відтворити. А відтак, стверджує військовий, виникає питання, чого ми хочемо: відтворити частку Радянського Союзу чи продемонструвати, що Україна існувала і до, і під час Радянського Союзу, створювала високотехнологічні винаходи? А Україні, підкреслює він, дійсно є чим пишатися, українці дуже ефективно розвивали свої навички і демонстрували свій інтелект, особливо закордоном.

«Тому треба міняти не наліпки, а основу. Для того, щоб цю основу змінити, треба передусім усвідомити той факт, що ми маємо на новій базі, зрозуміти, навіщо ми будуємо Україну, як вона буде позиціонуватися у геополітиці, вчим вона буде вигідна нашим партнерам. Союзникам, як ми будемо долати наших ворогів. Це має закладатися в основу майбутньої України», - стверджує Святослав Дубина.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що вдаритися кінчиками шпаг після змагання з фехтування замість того, щоб тиснути на руки, це нормальна практика.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів про саміт миру в Саудівській Аравії.