Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я не військова кадрова людина, яка все життя провела в тому. Коли я це кажу у військових колах, вони кажуть, що війни виграють бухгалтери і юристи. Я якось запитав, чому, сказали, що кадрові військові передусім закінчуються, тому вам усім треба адаптуватися», - розповідає Олександр Хмара.

Міркуючи над тим, коли і як ми переможемо, зазначає гість програми, потрібно розуміти, що є реальність, а є бажання. І бажаємо ми всі, звісно, констатує він, аби повернувся 1991 рік, цілісність нашої держави, Крим і Донбас, усі тимчасово втрачені території. Сценаріїв втілення цього бажання, зазначає інструктор, багато, але йому здається, що війна затягнеться ще на рік-два, оскільки ворог так просто піде на якісь домовленості, тому ми маємо показати зуби і виконувати свою роботу.

«А решту роботи зроблять там (ред. – Всевишній). Там усе бачать, вони і наведуть порядок у росії. Порядок там – це для мене destroy, вони ж за хаос, хай їх з’їдає. Нас має вогонь зігрівати, а їх має знищувати, палити. На це нам потрібно рік-два», - пояснює Олександр Хмара.

Принагідно гість програми нагадує, що євреїв водили пустелею 40 років, але Україна – ще доволі молода держава, хоч це і не означає, що нам потрібно стільки років. Ні, констатує він, тим не менш, потрібно працювати.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Іванов розповів, як чому високопосадовці не дотримуються законів.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чи повелися африканські лідери на вигадки путіна.